Din titelkjhkj
Med hög kvalitet

Om oss 

Vi startade med en enkel idé: att driva ett företag som  gör livet bättre för andra, där patienterna kan känna sig trygga. Som kund hos oss ska man veta att man alltid blir lyssnad på och får hjälp.Vårt team

Vårt team består av skickliga, erfarna och välutbildade tandvårdproffs. 

För att följa utvecklingen av nya tekniker och behandlingar deltar vi regelbundet i medicinska fortbildningskurser.

  • gänget inomohus april 2024 liten bild
  • gänget utomhus april 2024 (1) Liten bild


Lotta

Lotta

Yrke Leg. Tandläkare

Om Efter tandläkarexamen från Umeå Universitet 2006 har största delen av mitt arbetsliv tillbringats på Folktandvården Oskarshamn. Roligt att det är variation i arbetet med allehanda olika behandlingar. Tycker om att avdramatisera tandläkarbesöket och tycker det är roligt att hjälpa människor få en bra och funktionell munhälsa med estetiskt tilltalande kronor, broar och fyllningar.

Joakim

Joakim

Yrke Leg. Tandhygienist

Om Jag läste till tandhygienist i Jönköping och blev färdig år 2020. Sedan dess har jag arbetat inom Folktandvården innan jag började här på Ostkustens Tandvård våren 2024. Jag undersöker, diagnostiserar karies & parodontala sjukdomar (s.k. tandköttsfickor, tandköttsinflammation). Jag hjälper också patienter med tandblekning, tandsten och jobbar förebyggande med våra patienter. Parodontal förebyggande- och sjukdomsbehandling är området jag tycker är mest intressant. Det roligaste med jobbet är att hjälpa varje patient uppnå optimal munhygien & oral hälsa efter dennes förutsättningar.

Anna

Anna

Yrke Tandsköterska

Om Anna har arbetat som tandsköterska sedan 2006 och har varit anställd på Varvsgatan sedan 2018. Assisterar tandläkaren sköter beställningar och bokar patienter. "Älskar mitt yrke och kontakterna med våra härliga patienter".

 
 
 
 
Post
Samtal
Karta
Om
Instagram